Les vacances

Het cursusjaar zit er op. Een paar fanatiekelingen volgen nog "La Prolongation" maar de zomervakantie is nu echt in zicht. Wij wensen u een prettige zomer en hopen u in september weer terug te zien.

Bent u op zoek naar een bestemming voor een stedentrip? De 36 deelnemers aan de dagexcursie naar Luik van 13 mei jl. zijn het erover eens: "Liège vaut bien une visite".

Les cours de la nouvelle saison

Voor het seizoen 2017/2018 geldt, zoals alle jaren, de regel dat iedereen op de zelfde tijd, op dezelfde plaats en met dezelfde docent een vervolgcursus kan kiezen. Op die regel zijn soms wat uitzonderingen. De lessen op woensdagmorgen starten en eindigen bijvoorbeeld allemaal een half uur later.
Ook de manier van aanmelden is iets veranderd. Als u dat prettig vindt, kunt u zich via de site aanmelden en meteen met iDEAL betalen. U zoekt onder het cursusoverzicht naar het niveau en de tijd van uw keuze, klikt op Ik schrijf me in en voilà, dan is het al bijna gebeurd.
http://zwolle.afpb.nl

Les films français

Het Fraterhuis heeft enkele aan te bevelen Franse films geprogrammeerd: "Chez Nous", "À bras ouverts", "Un sac de billes", "Souvenir" en "Sage femme". Kijk op https://www.filmtheaterfraterhuis.nl voor de beschrijvingen en het programma.

La culture en été

In Museum Kröller Müller is tot 17 september 2017 een overzichtstentoonstelling te zien van Jean Arp (1886-1966). De tentoonstelling omvat werk uit heel Europa en toont de wisselwerking tussen Erps beeldende kunst en poëzie en de humor en speelsheid in zijn werken.

De eerste activiteit bij ons is op vrijdag 22 september 2017 om 19.00 uur in Hattem. We spelen Jeu de Boules en er is volop tijd om bij te praten.

Bonnes vacances!